Újabb segítség az egyik óvodának

február 22

© Fotó: Matey István

Forrás: haon.hu

Debrecen – Újabb gyermeknevelési intézményben osztott szét adományokat a Debreceni Karitatív Testület, ezúttal a Kemény Zsigmond Utcai Óvoda kis lakói részesültek meglepetésben. A gyerekek kedves műsorral és rajzokkal köszönték meg a felajánlásokat, majd az előadás végén boldogan bontották ki az ajándékokat. A testület választása azért esett a 164 kicsivel foglalkozó intézményre, mert az ovisok között több a nehéz helyzetű, illetve sajátos nevelési igényű gyermek.

Többek között játékokat, süteményeket osztott szét a Kemény Zsigmond Utcai Óvoda gyermekei között a Debreceni Karitatív Testület csütörtökön délelőtt. A százezres nagyságrendű értéket képviselő adományt a szervezet képviseletében Makó Ibolya, a Szent Anna Főplébánia Caritas Szervezet Nappali Intézményének vezetője adta át az összegyűlt Pillangó és Tulipán csoport nagycsoportosainak. A gyerekek cserébe műsorral – dallal, verssel – kedveskedtek a vendégeknek.

ov1

– A Debreceni Karitatív Testület 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsük a hátrányos helyzetű családokat, gyermekeket. Mára ez kiforrta magát, olyannyira, hogy az advent idején, az „Add tovább!” házikó révén 3500 nehéz sorsú családnak tudtunk segíteni tartós élelmiszerrel, játékokkal, ruhaadományokkal, köszönhetően a cégeknek és a lakossági adakozóknak – fogalmazott Makó Ibolya.

MSZ

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: