Mikulásnapi ajándékok, felajánlások

A Debreceni Karitatív Testület a National Instruments Hungary Kft – től 120 db elkészített mikuláscsomagot, a Baromfiudvar 2002 Kft -től pedig 50. 000,- Ft. értékű élelmiszer adományt kapott.

A kapott csomagok 2015. 12. 04. és 2015. 12. 08-a között kerültek kiosztásra. Az adományokat a szervezetek által szervezett rendezvények keretei között osztotta ki a Karitatív Testület elnöke.

2015. december 4-én, délelőtt a Pósa Utcai Óvodában Mikulásnapi rendezvény alkalmából 62 rászoruló gyermek került megajándékozásra. Ezen a napon, délután a „Fecske” és „Fészek” Családok Átmeneti Otthonaiba szervezett ünnepség keretében 42 rászoruló család gyermekei nagy örömmel fogadták a Testület által eljuttatott ajándékcsomagokat.

1L2A3255

2015. december 7-én a Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógia Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 2. szám alatti) oktatási-, nevelési intézményében elhelyezett értelmileg akadályozott gyermekeknek szervezett szívet melengető, mélyen megható Mikulásnapi rendezvényt. 90 gyermeknek sikerült boldog pillanatokat szerezni, felhőtlen örömöt okozni és mosolyt csalni az arcukra ajándékainkkal.

2015. december 8-án a Forrás Lelki Segítők Egyesülete a Debrecen, Angyalföld tér 11. szám alatti Közösségi Klubban szervezett Mikulás napi rendezvényen 39 ajándékcsomag került kiosztásra a rászoruló gyermekek részére.

A Debreceni Karitatív Testületnek három nap alatt szervezett négy rendezvényen, a National Instruments Hungary Kft.-nek és a Baromfiudvar 2002 Kft-nek köszönhetően 233 rászoruló gyermek arcára sikerült mosolyt csalni.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Karitatív Testület, és a megajándékozott gyermekek nevében köszönjük a felajánlásokat!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: